IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, marts 23, 2006

Hør historien om Aqua - set fra en markedsførings synsvinkel

I denne uge i MSN MediaCast har vi Peter Stenbæk fra Pool of Love som gæst. Peter var om nogen manden bag Danmarks måske største eksportsucces nogensinde, popbandet Aqua, og i ugens program fortæller han hele historien om hvordan Aqua med (i starten) meget simple markedsføringsmidler blev så store som de blev. Det er super interessant stof og giver en lidt anden vinkel på den historie vi alle kender.

Download den seneste MSN MediaCast på http://advertising.msn.dk/mediacast eller gå på opdagelse i arkivet af udsendelser på http://advertising.msn.dk/mediacast/arkiv. Du kan også klikke på følgende link for direkte download http://fastbridge.dk/podcast/mp3/MSN_mediacast_12.mp3.

Vi har allerede haft mange spændende personligheder fra den danske reklame- og mediebranche i studiet. Du kan lytte via din computer eller din digitale medieafspiller og hvert afsnit varer 15 til 20 minutter. Hvis du er særligt fremme i skoene, tilmelder du MediaCast som "RSS feed" til f.eks. iTunes eller Live.com. Så downloader din computer nemlig automatisk det nyeste afsnit hver torsdag og så kan du f.eks. høre det, når du er på farten.

Relaterede links:
Aqua - www.aqua.dk
Pool of Love – www.pooloflove.dk

Af: Christian Strand