IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, januar 19, 2006

Hvad går Foreningen af Danske Internetmedier (FDIM) og barsler med?

I denne uges MediaCast er gæsten Jon Lund, som er direktør i Foreningen af Danske Internetmedier (FDIM). Hør ham bla. fortælle hvad FDIM barsler med af projekter i 2006, hvad der er sket det sidste års tid, og hvordan det går med tilmeldingen til Danish Internet Award 06.

Du kan downloade MediaCast #3 gratis på http://advertising.msn.dk/mediacast. På dette site kan du også gratis abonnere på MediaCast, sådan at du hver torsdag automatisk får det seneste program ned i din medieafspiller. Du kan også downloade MediaCast via nedenstående link i mp3-format: http://advertising.msn.dk/wwdocs/user/da-dk/home/MSN_mediacast_3.mp3.
http://advertising.msn.dk/mediacast kan du også finde et arkiv med de sidste 2 ugers MediaCast - med Claus Moseholm, der diskuterer viral markedsføring, og Rasmus Wolff der fortæller om potentialet i 3G.

Næste uge kan du høre Kristian Sveigaard fra Xbox fortælle om den nye Xbox360.

Har du forslag til hvad MediaCast skal tage op i kommende programmer, så send en mail til v-mschul@microsoft.com. Det bedste forslag i januar/februar honoreres med en en Xbox360.

Af: Christian Strand