IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

onsdag, juni 27, 2007

Det anarkistiske net

Det er svært at dæmme op for folks - og dermed forbrugernes - meninger på nettet. Alle kan publicere holdninger, hjemmevideoer og lyd fra minut til minut. Nettet er anarkistisk på godt og ondt. Apple har haft stor succes med "fans" som uopfordret laver reklamespots og ligger dem på Youtube...og der findes også masser af cases der viser det modsatte....besøg f.eks. www.lorte-seat.dk eller www.lorte-honda.dk. Nedenfor 2 eksempler på en demonstrationsfilm for Microsoft Surfaces...den ene Microsoft-skabt og den anden brugerskabt.

Microsoft version


Bruger version


Er det sjovt? Ja. Skader det Microsoft? Sikkert ikke i dette tilfælde for parodien er fhv. kærlig. Kunne Microsoft udnytte situationen? Ja, f.eks. ved at iscenesætte en konkurrence, hvor den sjoveste eller bedste parodi vandt en Microsoft Surface. Det ville der være masser af PR i.

Af: Christian Strand

Etiketter: , , ,