IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

tirsdag, juni 12, 2007

Microsofts nye sexede web 2.0 løsning

Man kan beskylde Microsoft for mange ting...at være first mover er nok ikke én af dem, men alligevel lykkes de stort set altid med at udvikle det bedste produkt i sidste ende. Nu er Microsoft så for en gang skyld kommet med 2 banebrydende produkter indenfor kategorierne billedbrowsere og web 2.0 løsninger.

Billedbrowser teknologien hedder Seadragon og kan vel bedst beskrives som en teknologi, der gør det muligt at se ekstremt tunge billeder på en let og glidende måde live på nettet...uanset hvilken type opkobling du har. Det betyder i høj grad noget for fremtidens type annoncer. I nedenstående filmsekvens - ca. 2 minutter inde - demonstrerer den produktansvarlige Blaise Aguera y Arcas hvordan man i fremtiden vil kunne inkludere en næsten uendelig mængde information i annoncer ved at give brugeren mulighed for konstant at zoome længere og længere ind - billedet og annoncen bliver en form for microsite! Seadragon kan ses på http://labs.live.com/Seadragon.aspx.

I forlængelse af Seadragon har Microsoft udviklet web 2.0 projektet Photosynth, som også kan ses i nedenstående video. Photosynth er en form for 3D aggregering af nettets mange billeder. På http://labs.live.com/photosynth/ kan du finde en demo af projektet som giver dig mulighed for at se Notre Dame i 3D sammensat af mange forskellige personers billeder fra Flickr. Forvirret? Tjek den ekstremt overbevisende demonstrationsvideo nedenfor og jeg vil garantere, at du bliver ligeså begejstret som vi er hos IUM.



Af: Christian Strand

Etiketter: , , , ,

2 Comments:

  • At 13 juni, 2007 00:11, Anonymous Anonym said…

    Hej Strand,

    Har du iøvrigt set Silverlight på www.silverlight.net?

    Det er ret sejt.

     
  • At 13 juni, 2007 14:15, Blogger Morten Saxnæs said…

    Utrolig fed teknologi. Man forstår godt, at folk sidder og griner i salen under præsentationen.

    En anden ny innovation fra Microsoft er Microsoft Surface, som helt sikkert også vil få smilet frem.

    http://www.youtube.com/watch?v=FlZxuqjJDgk

    Hold forresten øje med microsoft Popfly. Et lovende program, der giver brugeren mulighed for at skabe og dele Mashups, gadgets og websites.
    Et eksempel på, hvordan ny teknologi giver brugere uden hardcore kode erfaring mulighed for at lave web applikationer.

    http://www.popfly.ms/Overview/

    http://www.techcrunch.com/2007/05/18/microsoft-launches-popfly-mashup-app-creator-built-on-silverlight/

     

Send en kommentar

<< Home