IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

tirsdag, maj 01, 2007

Er digitalt cross-over bureau det nye buzzword?

I MSN MediaCast #51 har vi besøg af Kim Christian Hvidkjaer, som er administrerende direktør og grundlægger af TBWA/PLAY (tidligere Shockwaved før fusionen med den globale TBWA-kæde). Firmaet er specialister inden for digital markedsføring og har siden 1999 høstet stor anerkendelse. Vi har inviteret Kim i studiet til en snak om at være et kreativt orienteret digitalt bureau på det danske market. Hør hvad Kim mener når han siger at TBWA/PLAY er et digital cross-over bureau. Herudover snakker vi kreativitet på nettet, digital adfærd og mediarådgivning.

Lyt til MSN MediaCast #51 med Kim Christian Hvidkjaer her.

Relevante links til ugens episode er:

- http://www.tbwa.com

- http://www.apple.com/iphone

- http://www.olga.net

Af: Christian Strand


Etiketter: , , ,

2 Comments:

  • At 05 maj, 2007 19:45, Blogger Jean Piqué Hansen said…

    Hej Christian,

    Jeg har de sidste 20 minutter siddet i min sofa og hørt jeres seneste podcast med Kim Christian Hvidkjaer. Snakken om sony's, nordisk film's og tbwa's ghosthunter kampagne synes jeg er interesant og henleder samtidig mine tanker på reklame-strategier der gør brug af begreber som alternate reality games og lign. til at skabe involvering og brand communities, som f.eks. Audi's "Art of the Heist" kampagne for deres A3 i USA. Denne slags kampagner har web- og digitale medier som naturligt omdrejningspunkt samt kræver en aldeles kreativ mediplanlægning. Jeg synes dette er et utroligt spændende emne hvilket kan danne grundlag for en interesant mediacast, hvis det muligt at finde en ekspert på området.
    Så hermed er opfordringen givet.

    Tak for en lang række gode mediacasts.

    Jean Piqué Hansen

    Links:
    http://www.mckinney-silver.com/A3_H3ist/

    http://en.wikipedia.org/wiki/Alternate_reality_game

     
  • At 07 maj, 2007 11:21, Blogger IUM Interactive said…

    Hej Jean,
    Godt at høre at du får noget ud af vores podcasts. Og tak for input vdr. ARG...vi er i fuld gang med at forfølge nogle leads...for enig, det er utrolig effektiv kommunikation.

    /Christian Strand

     

Send en kommentar

<< Home