IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, november 06, 2008

Danmarks førende mediabureau indenfor interaktive medier søger Search Planner

Vores afdeling for interaktive medier, IUM Interactive, søger til snarlig start en Planner til vores Search team.

Om jobbet
Som Planner vil du indgå i et team med erfarne Search specialister og, afhængig af din erfaring, hurtigt få ansvar for egne kunder og kampagner. Du vil være involveret i hele processen omkring vores kunders kampagner, lige fra rådgivning om strategi til implementering, håndtering og evaluering. For den rette person vil der være rig mulighed for selv at have indflydelse på hvordan jobbet og din dagligdag skal se ud.

Din profil
Vi forventer at du er en person med teoretisk og måske praktisk baggrund indenfor marketing. Du brænder for internettet og andre digitale medier, er analysestærk og er interesseret i en karriere indenfor et af de hurtigst voksende specialområder indenfor online markedsføring, Search Engine Marketing. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, så du skal kunne lide at have kundekontakt samt at rådgive og sparre med kunderne.

Det er vigtigt for os at du som person er omhyggelig og struktureret, og at du sætter en ære i at overholde deadlines. Derudover trives du i et travlt og ungt miljø og kan lide at have mange bolde i luften på samme tid. Det er et krav, at du har let til grin, er åben og sætter pris på en uformel omgangstone og virksomhedskultur.

Kendskab til webteknologi, tracking, AdWords og Yahoo Search Marketing er absolut en fordel, men har du den rette personlighed og profil, så vil vi tage os af oplæringen i de nødvendige redskaber.

Vi kan tilbyde
Et job i en højt internt prioriteret afdeling på et marked i kraftig vækst og under kontinuerlig udvikling. Du vil relativt hurtigt få et stort ansvar og vil endvidere have rig mulighed for at udvikle dig og blive en nøgleperson indenfor IUM’s Interaktive Team. Vi lærer dig op i de forskellige kampagneplanlægningsværktøjer, og du vil endvidere kunne suge til dig fra nogle af branchens mest erfarne folk indenfor interaktiv markedsføring.

Din ansøgning
Lyder ovenstående som dit drømmejob, så vil vi gerne høre fra dig snarest. Send venligst en skriftlig ansøgning mærket ”Search Planner” og vedlæg CV og eksamensbevis. Ansøgningen sendes pr. mail til kma@ium.dk (mærket ”Search Planner ansøgning + dit eget navn” i mailoverskriften). Angiv endvidere hvor du har set stillingsopslaget.

Deadline for ansøgning er d. 21. November 2008, men vi modtager gerne din ansøgning så hurtigt som muligt.

Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Nordic Search Director,Kent Madsen på telefon 33 69 49 00.

Om os
IUM er et af verdens stærkeste mediabureaunetværk. IUM Interactive Danmark har netop for andet år i træk vundet prisen for bedste interaktive case i IUM worldwide.

I forhold til vores samlede stab har vi Danmarks største og mest prioriterede interaktive afdeling og dermed også det største fokus på nye interaktive medier. Derfor har vi også markedets kraftigste vækst.

Vi er pt. 75 ansatte på kontoret i København og du får 14 dedikerede kollegaer i IUM Interactive

Etiketter: , , ,