IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

mandag, maj 15, 2006

2004 - året hvor det hele begyndte!

Et tilbageblik på Internettets historie og et kig på hvad fremtiden bringer af nye produkter og services fra de to store...MSN og Google. Får vi en Googlezon, en MSN Newsbotster...eller en Google EPIC? Se den fede flashfilm fra Museum of Media History, som også forudser at New York Times i protest mod tendensen med RSS-feed, blogs og user generatede content vender tilbage til til en print-only strategi i 2014.

http://mccd.udc.es/orihuela/epic/ols-master.html

Får Museum of Media History ret i deres forudsigelser? Svært at sige...jeg tror de undervurderer hvor vi er på vej hen og at vi slet ikke idag kan gennemskue hvordan verden ser ud i 2014. Dog er der ingen tvivl om at mediebilledet som vi kender det er på vej til at blive vendt godt og grundigt på hovedet.

Af: Christian Strand