IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, november 06, 2008

Lad mig præsentere robotten Jules - virkelighedens Blade Runner androide

Jeg var til SIME her i formiddags og fik i den åbnende key note fra Ola Ahlvarsson lidt en eye-opener om fremtiden, som faktisk slet ikke er så fjern endda.

Amerikanske Hanson Robotics er godt på vej til at udvikle den første rigtige robot med menneskelige træk og en kunstig intelligens (AI)...som det faktisk er helt reelt at kalde "intelligens". Se filmen nedenfor med robotten Jules og tjek flere af Hanson Robotics skræmmende realistiske robotter her.



Hvis det er hvad der er muligt allerede her i 2008, så skal vi ikke særlig mange år ud i fremtiden før robotten Jules' efterkommere færdes frit blandt os og vi lever i en Blade Runner agtig verden....scary! Og det giver da ordet chatrobot en helt ny betydning! Udover sikkert at kunne hjælpe med en masse problemer i samfundet, så tænk også over hvad der vil være af kommecielle muligheder og især kommercielle skrækscenarier i en verden hvor det er svært at skelne mellem mennesker og robotter. Når en fremmed henvender sig til dig på gaden, er det så i virkeligheden en robot der vil anbefale et produkt til dig? Kan du regne med objektivt råd fra ekspedienten i butikken? Osv. osv.

Af: Christian Strand

Etiketter: , , , , ,