IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

onsdag, maj 31, 2006

Fodbold VM feberen er over os

Den 9. juni starter VM i fodbold i Tyskland, men allerede nu er internettet i ekstase. Det officielle VM site har i april måned oplevet en eksplosion i antal af besøgende...hele 6 mio. unikker personer har kigget forbi! Over 50% af de besøgende kom fra Europa, men også asiaterne og latinamerikanerne har været nysgerrige. Ikke overraskende kommer kun 10% af de besøgende fra Nordamerika. Besøg selv sitet på http://fifaworldcup.yahoo.com/06/en/.

Herhjemme satser de store nyhedssites også på VM og bla. TV2, Ekstrabladet og BT vil alle lancere subsites med VM content. Også fodbold sitet Bold.dk lancerer et helt område med resultatservice, kampreferater og artikler. For disse sites betyder det, at de sandsynligvis ikke kommer til at opleve den trafiknedgang, som ellers er kendetegnet for mange websites henover sommeren. Annoncørerne har også opdaget at der er VM, og især bookmaking og poker firmaerne har opkøbt det meste af det ledige inventory på sites der indholdsmæssigt har noget med VM at gøre.

Hvem vinder så VM? Well, Tyskland har hjemmebanefordel og når generelt altid langt i de store turneringer. Vi trænger til en fodboldmæssig succesoplevelse her hos IUM Interactive, så vi holder derfor med Tyskland.

Af: Christian Strand