IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

onsdag, maj 24, 2006

Mest søgte ord i Google i april måned 2006

Top 15 over de mest søgte ord og termer i Google i april måned 2006 toppes af "arto", hvilket sandsynligvis skyldes den dårlige omtale, som netop dette ungdoms-community løb ind i. Endvidere er listen præget af fritidsagtige ord som "hunde", "heste" og "biler" - her er der en klar sammenhæng med at det er blevet forår og folk er begyndt at overveje hvordan de kan fylde deres fritid ud. Hele listen ser ud som følger:

1. Arto
2. Krak
3. Turmeric
4. Ofir
5. DBA
6. TV2
7. DMI
8. Hunde
9. Heste
10. Shakira
11. Bilbasen
12. Påske
13. Biler
14. Blækpatroner
15. De Gule Sider

Kigger vi lidt rundt i verden, så kan vi bla. afkode at Big Brother er stort i Australien i øjeblikket, at canadierne er hooked på NHL og at tyskerne er vilde med Wikipedia.

Gå selv på opdagelse i Google's Zeitgeist her http://www.google.co.uk/press/zeitgeist.html og find flere interessante søgetrends fra hele kloden.

Af: Christian Strand