IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, august 03, 2006

Naughty America The Game - et Habbo Hotel for voksne!

Medier som Habbo Hotel og Netstationen har stor succes i de helt unge målgrupper...og nu har de i USA fået en voksen-pendent - http://www.naughtyamericathegame.com. Fokus er på dating og sex, og sitet giver endvidere brugerne mulighedheden for at tilkoble webcams, når det skal være rigtigt intimt. Folkene bag "Naughty America The Game" vil gerne give deres brugere muligheden for at udleve alle deres fantasier...say no more! Selvom communitiet launches i USA regner man med at tiltrække mennesker fra hele verden...og måske ovenikøbet lancere lokale versioner...hvem ved, måske får vi en "Naughty Denmark"!

Ingen tvivl om at communities og sociale netværk a la "Naughty America The Game" nok skal få opbygget en stor brugerskare...dating og sex er trods alt noget af det der fylder allermest på nettet. Om annoncørerne så også vil kaste sig over sitene er et helt andet spørgsmål. Der er i hvert fald langt mellem de store brand navne på Jubii's erotiske sider, så vi vurderer, at billedet vil være det samme på et Naughty Denmark. Omvendt er der et hav af dating sites, porno- og spiludbydere, som ikke vil have noget problem med at annoncere ifm. erotisk indhold.

Af: Christian Strand