IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, oktober 12, 2006

IUM Interactive blogger og MediaCaster fra New Media Days 06

2006 udgaven af New Media Days blev skudt i gang i går og IUM Interactive er til stede på denne årets event for nye medier. Vi blogger og MediaCaster (fra en campingvogn) fra eventen. De næste uger kan du høre MediaCasts med de personligheder som vi mener var mest interessante at tale med. Det er bla. Doc Searls, Herman Gyr, Cliff Webb, Chris Gould, Lars Jespersen, Anne Kirah og Morten Wulff. Vi kommer ind på emner som IP TV, den nye killer application på mobiltelefoner, segmentering af brugerne i operationelle målgrupper.














MediaCast optagelse i campingvognen på New Media Days 06. Fra venstre til højre: Jakob Nielsen (MSN), Doc Searls (The Searls Group), Christian Strand (IUM) og Henrik Busch (IUM)

Af: Christian Strand