IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

tirsdag, august 14, 2007

Du kan ikke snyde brugerne...

Comon skriver idag om en studerende fra Caltech University, som har opfundet en søgetjenester, der afslører de virksomheder og organisationer, der putter spin på indlæg på Wikipedia...altså retter dem til, sådan at de stiller sig selv i et mere positivt lys.

Læs mere på Wired's blog http://blog.wired.com/27bstroke6/2007/08/vote-on-the-top.html hvor der ligefrem er en afstemning undervejs om de værste spin-jobs.

Historien understreger bare at man som virksomhed i web 2.0 verdenen skal tænke sig om. Man kan ikke snyde brugerne (ihvertfald ikke særlig lang tid) og man er nødt til at være 100% åben og ærlig...det modsatte giver bare bagslag. Spørg bare ExxonMobile, Disney, AstraZeneca med andre om det!

Af: Christian Strand

Etiketter: , , ,