IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

onsdag, september 12, 2007

10 interaktive fremtidstrends: 1. Kunstig intelligens

Kunstig intelligens (AI) har optaget verden siden 50'erne og i relation til internettet kommer det til at få stor betydning. Der eksperimenteres allerede på nettet med diverse AI-løsninger, men vi bevæger os kun i overfladen af hvad der er muligt.

AI teknologier bruges pt især hos søgemaskinefirmaer, som prøver at genopfinde den måde søgemaskinerne fungerer og finder resultater på. Et eksempel er Numenta som forsøger at bygge en søgemaskine, der fungerer som en menneskelig hjerne - inklusiv neurale netværk og cellular automatik...selvfølgelig simuleret. I praksis vil denne søgemaskine gøre det muligt at takle problemer, som er lette for mennesker at løse (f.eks. at genkende ansigter på billeder eller rytmer i musik), men som pt. er langt sværere for søgemaskiner. Det vil klart redefinere måden vi søger på.

Følg med de næste uger, hvor vi skriver lidt om de 10 fremtidstrends vi tror mest på.

Af: Christian Strand

Etiketter: , , ,