IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

onsdag, januar 02, 2008

10 interaktive fremtidstrends: 10. Gadgets

Vores sidste bud på én af de interaktive fremtidstendenser, der skal holdes øje med går på udbredelsen af gadgets (i.e. små programmer).

Som fænomen har gadgets eksisteret et stykke tid på de foreskellige medieaggregatorer som f.eks. Live.com og Google ID. Nu gør sammensmeltningen af internettet og de programmer, der lægger på folks computere og desktops, at vi også snart kan forvente at se gadget'nes indtog i de programmer vi ikke nødvendigvis forbinder med internettet.

Allerede nu kan man med bla. Ajax-teknologien finde små gadgets, der kan lægges ud direkte på folks desktops, og Microsofts nye Vista styresystem er rent faktisk forberedt til at udnytte netop dette...og har også en række gadgets forinstalleret. Det er slet ikke usandsynligt at der snart kommer plug-ins til de gængse software programmer og at en lang række af disse vil være annoncørskabte.

Tendensen ses også allerede nu på community'et Facebook, hvor den mest effektive annoncering har form af små programmer man kan kan downloade til sin profil.

Som med al anden annoncering skal gadgets dog give værdi til brugerne og ikke forstyrre...ellers bliver de valgt fra.

Af: Christian Strand

Etiketter: , ,

2 Comments:

  • At 04 januar, 2008 17:12, Anonymous Anonym said…

    Går ud fra at du mener iGoggle og ikke Google ID.

    Ingen tvivl om at Gadgets/widgets bliver større i 08, specielt pga. Googles tiltag med OpenSocial, der gør det muligt at bruge sociale applikationer på forskellige platforme.

    http://gigaom.com/2007/10/30/opensocial/

     
  • At 05 januar, 2008 18:31, Blogger IUM Interactive said…

    hej Morten,
    ja, jeg mener selvfølgelig Google ID. Og klart ikke-proprietære applikationer der kan bruges på tværs af platforme vil gøre det hele lidt mere brugbart og smidigt...det blir spændende at følge

     

Send en kommentar

<< Home