IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, oktober 18, 2007

10 interaktive fremtidstrends: 6. Internationalisering

Internettet udvisker de geografiske grænser og den tendens vil blive endnu mere udtalt i fremtiden hvor internettet også vil være broadcast kanal for tv-indhold.

Set i forhold til trafik, så er de fleste store sites den dag idag stadig amerikanske, men kigger vi på hvor internettet vokser hurtigst i øjeblikket, så vil fremtiden blive præget af indiske, kinesiske og givetvis også afrikanske sites. Amerikanske startups har i mange år haft patent på at komme med de nye killer applikationer, men der er ingen grund til at den næste Google ikke ligeså godt kan komme fra Kina.

Allerede idag er der en voldsom tendens til internationalisering af internettet, og en af de nyeste rapporter fra den amerikanske analysevirksomhed ComScore viser også at 3/4-del af trafikken på store amerikanske websites med international profil (f.eks. CNN, MSN, Yahoo, eBay osv) faktisk stammer fra ikke amerikanske IP-adresser.

Af: Christian Strand

Etiketter: , ,

1 Comments:

  • At 20 oktober, 2007 17:20, Anonymous Anonym said…

    Eller Danmark for den sags skyld. Jeg fatter ikke, hvorfor 19 ud af 20 projekter i Danmark, stadig har et dansk - måske subsidiært et nordisk - fokus,

     

Send en kommentar

<< Home