IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

tirsdag, september 18, 2007

10 interaktive fremtidstrends: 3. Mobilt internet

Det er gået langsomt med udbredelsen af det mobile internet, men kigger vi mod Asien, så er det kæmpe stort. I USA er forventningerne at Apple's nye iPhone vil være den længe ventede katalysator. Så vi træder endnu i det vi vist kaldte "inkubationsfasen" på Handelshøjskolen.

De fleste mobiltelefoner idag fødes med webagang, men der har altid (og er til dels stadig) et usability-problem. Browser-vinduerne er for små, data-overførslen for langsom og der er mange andre små irritationsfaktorer, som bare gør det lidt besværligt at bruge mobilt internet. Dette gør Apple's iPhone op med, og om 10 år vil den måske være den teknologi vi kigger tilbage på, som for alvor gjorde det mobile internet mainstream!

Af: Christian Strand

Etiketter: , ,