IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

torsdag, november 15, 2007

10 interaktive fremtidstrends: 8. Website bliver webservices

I mange lande er vi efterhånden ved at være oppe på en internetpenetration der er så høj, at de fleste sites kun kan gøre sig forhåbninger om at vækste deres trafik hvis de går på hugst hos deres konkurrenter eller skaber et merforbrug blandt de folk der allerede er på nettet.

Konkurrencen om brugerne er intensiv, og bla. derfor tænker flere og flere sites i hvad de kan gøre for at binde brugerne tættere til sig...og det centrale er at give brugerne mere værdi...og her kommerer transformationen til webservices ind i billedet. Brugerne ønsker personligt indhold og de ønsker en grund til at besøge ét site ifht. et andet.

Skiftet er allerede i gang på mange af de communities der i øjeblikket dominerer nettet, og som eksempel kan skæves til øjeblikkets helst store vinder - både globalt og i Danmark - Facebook. Facebook er på mange måder et community som så mange andre, men alligevel er Facebook markant anderledes. Én af de centrale drivere er nemlig de mange gadgets/applikationer man som bruger kan installere på sin profil og dermed skabe værdi.

Det er for os klart at vinderne i fremtidens mediabillede bliver de udbydere der kan give brugerne noget mere end bare content...nemlig decideret brugbart content!

Ser du samme skift og har du andre eksempler fra ud- og indland?

Af: Christian Strand

Etiketter: , , , , ,