IUM Interactive

Velkommen til mediabureauet IUM's blog om interaktiv markedsføring. IUM Interactive vil her løbende blogge stort og småt. Blog'en omhandler bla. viral markedsføring, banner markedsføring, mobil markedsføring, e-mail markedsføring og community markedsføring. Abonnér på vores blog på følgende RSS-feed http://iuminteractive.blogspot.com/rss.xml

onsdag, oktober 25, 2006

Er The Live Web ved at revolutionere internettet?

"En blog er en e-mail med hele verden CC!", siger Doc Searls som er forfatter af "The Cluetrain Manifesto", konsulent, mv. og en af verdens mest læste bloggere. Hans personlige weblog er på top 20-listen over mest læste weblogs på Technorati - ud af 14 millioner! I 2005 modtog han den første årlige O'Reilly Open Source Award for bedste formidler på nettet. Doc gæster os i MSN MediaCast i en udsendelse optaget under New Media Days 2006 i København og vi snakker bla. med ham om:

- Blogging for virksomheder
- Distributionskanaler
- Reklamebranchens fremtid
- Live vs. static search
- Mobiltelefoni

Hør også en underholdende metareflektion over New Media Days 06 med Claus Skytte, som er en af Danmarks mest prisvindende kreative reklamefolk. Claus er partner i We Love People. Vi snakker årets nye media, branded content og mobil marketing.

Besøg os på http://advertising.msn.dk/mediacast eller download MediaCast med Doc Searls direkte på http://fastbridge.dk/podcast/mp3/MSNmediacast_29.mp3 og MediaCast med Claus Skytte direkte på http://fastbridge.dk/podcast/mp3/MSNmediacast_30.mp3.

Relaterede links:
http://www.newmediadays.dk
http://doc.weblog.com
http://www.cluetrain.com
http://www.peoplegroup.dk
http://www.pandora.com
http://www.ravewireless.com
http://www.icerocket.com
http://www.technorati.com
http://www.microsoftgadgets.com
http://cardspace.netfx3.com

Af: Christian Strand

2 Comments:

  • At 25 oktober, 2006 12:55, Blogger Nito said…

    Blev lige trigget af din overskrift "The Live Web". Jeg har da også hørt Doc Searls nogle gange og hans opdeling i "Static web" og "Live Web".

    For at vise hvor hurtigt man kan smide en "live web" applikation har jeg lavet TheLiveWeb.dk som viser og linker til de seneste danske nyheder ... i bedste Levende Web stil altså opdateret med det seneste indhold..

     
  • At 25 oktober, 2006 16:58, Blogger Martin Schultz said…

    Det er faktisk meget cool. Hvis du lige fikser siden lidt op (tænker på AdWords'ne lige i midten bl.a.), så kunne den da hurtigt blive en hit - meget smart f.eks. hvis man er i udlandet og har 2 minutter på en internetcafe (eller 2 minutter i en stresset hverdag).

     

Send en kommentar

<< Home